about landing_Denmark.jpg

 

 

Vi fremmer jordens udvikling Vi sikrer jordens beskaffenhed.

Spørg blot Golder

Overalt i verden sætter virksomheder og regeringer standarden for fremtiden. De bygger uundværlig infrastruktur, udvikler projekter, genskaber landskaber og fornyer deres økonomier med henblik på bæredygtig udvikling.

Vi er en medarbejderejet, global organisation, der leverer rådgivnings-, design- og konstruktionstjenester inden for specialistområderne jord, miljø og energi ved brug af vores tekniske overlegenhed, innovative løsninger og prisvindende kundeservice. I dag repræsenterer vores kunder verdens største brancher, og de er drivkræfterne bag udviklingen inden for: Olie og gas, minedrift, produktion, strøm og udvikling og infrastruktur i byområder.

Vores virksomhed har været medarbejderejet siden grundlæggelsen i 1960, og vores mere end 6500 medarbejdere arbejder fra 165 kontorer i hele verden. De har en dyb tekniske forståelse, de finder tværfaglige løsninger, og de er engageret i at hjælpe vores kunder med at opnå succes.

Se vores corporate brochure. (1.6MB)

Vores ledelsessystem er designet til at levere ensartede globale resultater, der kan opfylde lokale behov.

Medarbejderejerskab er ét aspekt af Golders kultur. Læs mere


I dag spænder vores tjenester over en række tekniske områder inden for jordteknik- og miljøtjenester.

Siden 1960 har Golder tilbudt tjenester inden for jordbundsmekanik og fundering. Dette blev hurtigt udvidet til at omfatte bjergartsmekanik i 1970'erne. Læs mere


Vi har en rig historie og en strålende fremtid foran os.

Golder fokuserer direkte på fremtiden. Læs mere


Vi hjælper kunder med at arbejde på en ansvarlig måde for at understøtte et bæredygtigt samfund.

I dag kræver vores kunder, medarbejdere og samfundet generelt fornyelser for at kunne opfylde moderne krav uden at gå på kompromis med fremtiden. Læs mere